Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 st | Lime | |
1 st | Melon Galia | |
1 st | Ananas Färsk | |
1,5 dl | Riven kokos | |
200 g | Kvarg Naturell | |
1 st | Apelsin |
Skala ananasen genom att först skära bort botten. Ställ sedan frukten upp och håll i blasten medan du med en vass kniv skär loss ananasens skal, uppifrån och ner. Skala även melonen.
Skär sedan ananas och melon i bitar. Lägg bitarna i en skål och strö kokos över.
Riv skalet från en lime och en apelsin, pressa saften ur 1/2 lime över frukten. Rör om väl. Fördela i fyra skålar.
Vispa upp kesellan och pressa i saften från en lime. Servera kesellan till fruktsalladen.
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1