Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Ströbröd | |
1 krm | Citronpeppar | |
1 st | Torskfilé Fryst | |
1 krm | Salt | |
1 st | Ägg |
Tina de frysta filéerna
Sätt på spisplattan på 4, smält lite smör/margarin i en stekpanna.
Under tiden:
Häll 1 rått ägg i en djup tallrik, rör runt med sked
Häll 2dl ströbröd i en annan djup tallrik. Tillsätt en nypa salt och lite citronpeppar. Rör runt.
Sänk fiskfiléerna en och en i äggblandningen och lägg dem sedan i ströbröd tills de är helt täckta.
När smöret är smält i pannan steker man filéerna på båda sidorna. Vänd ofta. Pannan får inte bli för varm.
Stänk lite citronsaft och citronpeppar ovanpå fisken precis innan servering. Serveras med kokt potatis eller potatismos.
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt