Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Torkad oregano | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
135 g | Rökt Skinka | |
200 g | Fettuccini Färsk | |
50 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Gul lök | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 msk | Smör |
Hacka löken fint. Strimla skinkan. Stek lök och skinka i smör några minuter så att löken blir mjuk. Häll i grädden och låt koka några minuter.
Tillsätt riven parmesan, oregano och peppar. Rör runt och tillsätt sedan oliverna. Blanda med nykokt bönpasta.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla