Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Tortilla Wrap | |
3 msk | Majskorn | |
150 g | Tacosås | |
1 st | Kycklingfile | |
50 g | Färskost Örter |
Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i kycklingfilén och låt den koka i ca 10 minuter under lock. (Kontrollera att den är klar genom att skära i den. Köttsaften ska vara helt genomskinlig.) Låt den svalna och skär filén i tunna skivor.
Värm kycklingskivorna tillsammans med majsen och salsan i en kastrull under omrörning.
Bred Philadelphia-osten på ett av tortillabröden. Fördela sedan kycklingsalsan över tortillabrödet och lägg på det andra brödet som lock.
Värm en stor stekpanna och lägg i den fyllda tortillan. Stek i ett par minuter, tills den blir gyllenbrun.
Vänd med en stor stekspade och stek den andra sidan.
Näringsvärde per portion:
Kcal: 352 Fett: 10 g Kolhydrater: 38 g Protein: 30 g
Bild:
Pelle Lundberg