Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
20 st | Kalamataoliver | |
150 g | Fetaost | |
400 g | Falafel | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
250 g | Gurka | |
1 st | Bladpersilja - färsk | |
0,5 msk | Citronjuice - råpressad | |
8 dl | Grönsaksbuljong | |
250 g | Vanliga Tomater | |
4 dl | Fullkornsbulgur | |
1 msk | Olivolja |
Koka bulgur i buljong, enligt anvisningar. Låt svalna, eventuellt genom att breda ut på ett bakplåtspapper. Värm falafeln i ugn.
Blanda fetaost och yoghurt till en sås.
Hacka gurka, tomat och persilja; blanda i bulguren. Häll över olivolja och pressad citron och blanda.
Servera med falafel och oliver bredvid.