Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Gräslök - färsk | |
140 g | Soltorkade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
150 g | Färskost Naturell | |
120 g | Prosciutto |
Finhacka 6 soltorkade tomater och blanda med färskost i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
Fördela en klick färskoströra (ca 1 msk) i mitten på varje skiva parmaskinka. Vik upp kanterna och knyt ihop paketet med ett gräslöksstrå.
Fördela rucolan på ett fat och lägg upp knytena. Klart att servera!
Styling: Carina Hejde
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt