Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Rödlök | |
6 st | Tomater | |
1 krm | Torkad oregano | |
290 g | Kalamataoliver | |
2 st | Grön Paprika | |
1 st | Gurka | |
200 g | Fetaost | |
Dressing | ||
1 krm | Salt | |
3 msk | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Citron | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin |
Hacka tomat, gurka och paprika. Skiva rödlöken.
Blanda ihop allt i en salladsskål.
Blanda ihop dressingen och pressa en halv citron om så önskas, häll ner på salladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta