Gå vidare till huvudinnehåll
Jul-halloumi

Jul-halloumi

45 minEnkelt
226,20 kr
4 portioner33,79 kr per portion
Halloumi med söt senapsgriljeringen, ett perfekt vegetariskt alternativ till den klassiska skinkan. *Laktovegetarisk

750 gHalloumi
1 stÄgg
1 dlStröbröd
2 mskDijonsenap
2 mskSenap Skånsk
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 150 grader.

2

Lägg halloumin på ett bakplåtspapper på en plåt. Baka i 30 minuter.

3

Ta ut halloumin och höj värmen till 225 grader.

4

Bland ägg och senap. Pensla halloumin med blandningen och strö på ströbröd.

5

Baka i ytterligare 10 minuter så griljeringen får fin färg. Ta ut och skiva upp servera varm, gärna tillsammans med knäckebröd med senap.

Recept &

Bild:

Liza Simonsson