Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Lax | ||
| 4 krm | Salt | |
| 250 g | Laxfilé | |
| 1 msk | Kryddmix Tikka Masala | |
| 1 msk | Majsstärkelse | |
| 0,5 msk | Olivolja | |
| Blomkål- och citrussallad | ||
| 0,5 st | Gurka | |
| 1 st | Grapefrukt | |
| 1 st | Avokado | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Blomkål | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Citron | |
| 0,5 msk | Olivolja | |
Blomkål- och citrussallad: Skiva blomkålen tunt. Skala grapefrukten och skär ut filéer. Hyvla långa remsor av gurkan med en potatisskalare. Skär avokadon i skivor.
Fördela grönsakerna på tallrikar. Riv över citronskal och pressa över lite citronsaft. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.
Lax: Skär laxfiléerna i kuber och krydda med salt. Blanda ihop majsstärkelse och tikka masalakrydda i en stor skål. Lägg ner laxkuberna i kryddblandningen och vänd runt ordentligt.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna krispiga runt om ca 1-2 min/sida.
Fördela laxen över blomkål- och citrussalladen. Klart att servera!
Näringsvärde: 497 kcal, 29 g protein, 31 g fett, 23 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

184,88 kr /kg

598,57 kr /kg

85,00 kr /kg

36,48 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

44,51 kr /kg

48,18 kr /kg

29,17 kr /kg

57,38 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

34,50 kr
