Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Japansk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Basmatiris | |
1 msk | Rapsolja | |
Köp hem | ||
600 g | Färsk laxfilé | |
400 g | Edamamebönor | |
1,5 msk | Röd Currypasta | |
1 msk | Färsk ingefära | |
400 ml | Kokosmjölk |
Tärna laxen och koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv ingefära och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs ingefära, vitlök och currypasta under omröring i 1 min. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt såsen puttra på svag värme i 5 min.
Lägg ner laxkuberna i såsen och låt laxen sjuda i ca 5-7 min.
Koka upp vatten till edamamebönorna. Koka bönorna i 1 min. Sila av vattnet och lägg upp bönorna i en skål. Tillsätt lite salt.
Servera laxen med kokt ris och edamamebönor vid sidan av.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
2 Kokosmjölk 250ml Santa Maria