Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Creme Fraiche Naturell Lätt | |
150 g | Körsbärstomater | |
450 g | Paneer | |
600 g | Fryst Bladspenat | |
1 tsk | Garam Masala | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 tsk | Chilipulver | |
1 msk | Tomatpuré | |
0,5 tsk | Torkad gurkmeja | |
1 st | Gul lök | |
3 msk | Rapsolja | |
20 g | Färsk ingefära | |
1,5 tsk | Salt |
Tina spenaten.
Skär osten i bitar. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i små tärningar. Skala och riv vitlök och ingefära.
Fräs lök, vitlök och ingefära i oljan. Tillsätt tomater, tomatpuré, salt och kryddor. Rör om och låt allt bli varmt.
Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min.
Hacka spenaten grovt och rör ner. Låt koka ca 5 min. Späd ev med lite vatten.
Lägg ner osten och koka på medelvärme ytterligare 5 min.
Servera med ris, papadam och raita.
1 Garam Masala EKO 50g Mill & Mortar
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt