Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Vitkål | |
100 g | Jordnötter Saltade | |
2 st | Lime | |
400 g | Kycklingfile Fryst | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 st | Ägg | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
1 st | Purjolök | |
3 msk | Japansk soja | |
4 msk | Ostronsås | |
3 msk | Matolja | |
250 g | Risnudlar | |
1 msk | Råsocker Strö |
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, skölj sedan nudlarna i kallt vatten.
Strimla kyckling, purjolök och vitkål. Pressa vitlöken och grovhacka jordnötterna.
Woka jordnötter och kyckling i lite olja, tillsätt purjolök, lök och vitkål.
Vispa äggen i en bunke och häll över under omrörning.
Tillsätt nudlarna, soja, fisksås, ostronsås och socker under omrörning. Låt sjuda ihop några minuter och avsluta med att pressa lite lime över.
1 Jordnötter Salta 275g Estrella