Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Äggnudlar | |
120 g | Vanliga morötter | |
80 g | Färska champinjoner | |
160 g | Salladskål | |
1 msk | Sesamfrö | |
100 g | Salladslök | |
2 tsk | Fisksås - Asiatisk | |
2 dl | Teriyakisås | |
1 msk | Rapsolja | |
500 g | Laxfilé |
Värm ugnen till 225 C. Koka nudlarna. Lägg laxen i en ugnsform och skeda över hälften av teriyakisåsen.
Skölj, skiva eller strimla grönsakerna ganska fint. Ställ laxen i ugnen 5-10 minuter.
Under tiden, woka de kokade nudlarna och grönsaker i oljan, stänk över lite fisksås. Tag ut laxen och strö på sesamfrö. Servera med resterande teriyakisås.