Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Kakao | |
100 g | Riven kokos | |
2 msk | Starkt kaffe | |
100 g | Smör | |
1,5 dl | Strösocker | |
5 dl | Havregryn | |
1 msk | Vaniljsocker |
Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt.
Rör ihop smör och strösocker. Blanda ihop vaniljsocker, kakao, kaffe och havregryn med smör- och sockerblandningen.
Häll ut riven kokos på en tallrik eller i en skål. Rulla smeten till bollar och rulla sedn bollarna i kokosen.
Förvara chokladbollarna kallt i en burk med lock. Chokladbollarna går bra att frysa eller att äta upp på momangen.
Bild:
Kerstin Eriksson
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla