Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Olivolja | |
200 g | Ostronskivling | |
250 ml | Havrebaserad matlagning | |
1 krm | Salt | |
1 st | Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Gnocchi Färsk | |
1 st | Zucchini | |
2 krm | Vitpeppar Malen | |
2 st | Gul lök | |
100 g | Mozzarellaost |
Gnocchi: Skala och grovhacka gul lök. Tärna zucchini. Ansa och dela ostronskivlingen i bitar. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar.
Koka gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Hetta upp olivolja i en stekpanna på medelstark värme. Stek gul lök, zucchini och ostronskivling i några minuter eller tills löken mjuknat och svampen är genomstekt. Salta och peppra med vitpeppar.
Tillsätt paprikan och den kokta gnocchin, stek ytterligare några minuter tills gnocchin får en fin stekyta. Tillsätt havregrädde, rör om, koka upp och låt sjuda i 5 min. Smaka av med salt och svartpeppar.
Bryt mozzarellan i bitar och garnera maträtten. Ringla över olivolja och toppa med mald svartpeppar.
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 796 kcal, 49 g protein, 37 g fett, 58 g kolhydrater
Bild:
Linnea Flink
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo