Gå vidare till huvudinnehåll
Fredrik Jonssons gnocchi Patate med zucchini och ostronskivling
Fredrik Jonsson

Fredrik Jonssons gnocchi Patate med zucchini och ostronskivling

20 minEnkelt
152,70 kr
4 portioner 32,26 kr per portion
Det här är en krämig och god gnocchi Patate med zucchini och ostronskivling signerad Fredrik Jonsson. En lättlagad vardagsrätt som vi hoppas och tror går hem hos hela familjen. <a href="/matkassar/mathems-matkasse-barn-familj">(MatHems familjekasse v17 2018)</a>

1 mskOlivolja
200 gOstronskivling
250 mlHavrebaserad matlagning
1 krmSalt
1 stPaprika
1 krmSvartpeppar Malen
500 gGnocchi Färsk
1 stZucchini
2 krmVitpeppar Malen
2 stGul lök
100 gMozzarellaost
Instruktioner
1

Gnocchi: Skala och grovhacka gul lök. Tärna zucchini. Ansa och dela ostronskivlingen i bitar. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar.

2

Koka gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.

3

Hetta upp olivolja i en stekpanna på medelstark värme. Stek gul lök, zucchini och ostronskivling i några minuter eller tills löken mjuknat och svampen är genomstekt. Salta och peppra med vitpeppar.

4

Tillsätt paprikan och den kokta gnocchin, stek ytterligare några minuter tills gnocchin får en fin stekyta. Tillsätt havregrädde, rör om, koka upp och låt sjuda i 5 min. Smaka av med salt och svartpeppar.

5

Bryt mozzarellan i bitar och garnera maträtten. Ringla över olivolja och toppa med mald svartpeppar.

Styling: Carina Hejde

Näringsvärde: 796 kcal, 49 g protein, 37 g fett, 58 g kolhydrater

Bild:

Linnea Flink