Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Taco nuggets | ||
1 tsk | Salt | |
150 g | Panko, ca 2,5 dl | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 msk | Olivolja | |
2 st | Ägg | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Spiskummin | |
1 tsk | Paprikakrydda | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
Tillbehör | ||
3 dl | Gräddfil | |
230 g | Tacosås | |
75 g | Riven Ost | |
125 g | Körsbärstomater | |
125 g | Romansallat | |
320 g | Tortilla Wrap | |
125 g | Gurka |
Tillbehör: Skölj salladen och lägg upp hela salladsblad på ett fat. Skölj och tärna gurka och tomater och lägg upp i skålar.
Taconuggets: Salta kycklingfiléerna lite lätt.
Vispa upp äggen i en djup tallrik. Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik.Vänd kycklingfiléerna först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen ca 3-4 minuter på varje sida så att den får en knaprig och gyllenbrun stekyta. Kontrollera att de är helt genomstekta innan du serverar.
Montering: Fyll tortillabröden med sallad, kyckling, gurka, tomat, riven ost, gräddfil och tacosås. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 776 kcal, 57 g protein, 31 g fett, 61 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria