Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Rapsolja | |
0,5 dl | Balsamvinäger | |
1 dl | Vatten | |
500 g | Krossade Tomater | |
0,5 tsk | Salt | |
1 st | Vitlök | |
2 st | Köttbuljong | |
1 st | Gul lök | |
400 g | Nötfärs | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
3 dl | Couscous | |
2 dl | Ajvar |
Tillaga couscous enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och hacka löken. Fräs den i rapsolja tillsammans med köttfärsen i en stor stekpanna.
Pressa i vitlök, krydda med salt, peppar och buljongtärningar.
Häll i ajvar, balsamico, krossade tomater och vatten.
Låt koka upp under omrörning och koka ihop på medelvärme ca 5-10 min.
Servera med couscousen.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant