Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Torsk | ||
600 g | Torskfilé | |
1 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Smör | |
Tillbehör | ||
1 kg | Potatis Fast | |
200 g | Citron | |
300 g | Gröna Ärtor Frysta | |
Dilldipp | ||
0,5 st | Dill - färsk | |
0,25 tsk | Salt | |
1 msk | Citron | |
0,5 st | Gurka | |
200 g | Yoghurt för Matlagning | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Tvätta och koka potatisen.
Dilldipp: Finhacka dillen och skär gurkan i små kuber. Blanda med yoghurten och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.
Kolla så att det inte är några ben i fisken och krydda sedan med salt och peppar. Stek torskbitarna i en panna med lite smör.
Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen.
Servera den stekta torsken med dilldipp, färskpotatis, citronklyftor och ärtor.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla