Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
120 g | Citron | |
0,5 st | Romansallat | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
65 g | Rödlök | |
150 g | Majskorn | |
400 g | Tonfisk i Vatten | |
3 st | Ägg | |
400 g | Skruvpasta | |
135 g | Gurka |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Koka ägg. Mjukkokt ca 6 min, hårdkokt ca 10 min från det att vattnet har börjat koka. Strimla rödlök och skär gurka i bitar. Halvera cocktailtomater. Strimla kruksallad och sila av majs. Blanda samman alla ingredienser med tonfisken i en stor skål.
Sila av pastavattnet och spola pastan i kallt vatten. Blanda i pastan i salladen och pressa över saften från citron och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med ägghalvor.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria