Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Kokosolja | |
1 st | Ägg | |
1 tsk | Bakpulver | |
1,5 dl | Havregryn | |
2,5 dl | Bovetemjöl | |
1 dl | Papaya Torkad | |
1 krm | Vaniljpulver | |
0,5 dl | Riven kokos |
ca 15 cookies:
Värm ugnen till 175°. Vispa ihop kokossocker, ägg, kokosolja och vanilj. Blanda torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten. Använd 2 matskedar smet per kaka och forma bollar som placeras på bakplåtspapper med ungefär 3 cm mellanrum. Platta ut bollarna till ”cookies” med en gaffel. Baka 15-17 minuter i ugnen tills de är gyllenbruna. Låt dem svalna en stund på plåten och överför dem sedan till galler där de får svalna helt. Förvara i lufttät burk.
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet