Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
200 g | Lax Kallrökt | |
1 krm | Salt | |
0,25 st | Dill - färsk | |
0,5 st | Melon Honung | |
2 msk | Olivolja |
Dela melonen på mitten. Gröp ur kärnorna och skär bort skalet, dela sedan i ca 2 cm tjocka skivor.
Linda en bit lax runt varje melonskiva, dela laxen om biten är för stor.
Ringla över lite olivolja, salta och peppra samt toppa varje bit med lite färsk dill. Klart!
Tips: testa att göra minivarianter och servera på tandpetare, perfekt när det vankas tapas eller ostbricka.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt