Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 500 g | Buffelmozzarella | |
| 1 dl | Pistagenötter | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
Dra/dela buffelmozzarellan till mindre bitar och lägg upp på ett fat eller en skärbräda.
Dela tomaterna i halvor och lägg över buffelmozzarellan.
Skala och hacka pistagenötterna grovt, strö nötterna över tomat och mozzarella.
Ringla över olivolja och toppa sedan med lite flingsalt och nymald svartpeppar.
Bild:
Kerstin Eriksson

309,50 kr /kg

299,50 kr /kg

111,80 kr /kg

26,95 kr

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l
