Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Sötningsmedel | |
50 g | Kokosolja | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
2 dl | Riven kokos | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 dl | Kokosmjölk |
Smält Sukrin och kokosolja i en kastrull.
Tillsätt kokosmjölk, grädde och kokos, låt det sjuda sakta en stund under omrörning.
Ställ svalt en timme och forma sedan smeten, tryck ihop till små avlånga bitar. Lägg på ett fat och frys en timme.
Smält chokladen och häll över bitarna eller doppa om kokosen håller ihop tillräckligt. Ställ in i frysen en stund, förvara sedan i kylen.
Näringsvärde: Energi (kcal) 235, Fett (g) 22, Kolhydrater (g) 5, Protein (g) 2
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket