Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Avokadoröra | ||
1 st | Avokado | |
1 krm | Salt | |
0,5 krm | Tabasco | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Lime | |
Tillbehör | ||
1 st | Chilipeppar Färsk | |
320 g | Tortilla Wrap | |
0,5 st | Lime | |
200 g | Färskost Jalapeno | |
450 g | Strimlat Nötkött | |
Snabbpicklad rödlök | ||
1 dl | Vatten | |
2 st | Rödlök | |
1 dl | Strösocker | |
0,5 dl | Ättika | |
Salsa fresca | ||
1 krm | Salt | |
1 st | Lime | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 st | Chilipeppar Färsk | |
3 st | Kvisttomater | |
1 st | Rödlök |
Snabbpicklad rödlök: Häll ättika, socker och vatten i en kastrull och värm på under omrörning tills sockret löst sig. Ta åt sidan och låt svalna. Skala och skiva löken och lägg i lagen. Ställ kallt till servering.
Tillbehör: Värm köttet i ugn eller panna enligt anvisningar på förpackningen.
Salsa fresca: Skölj och tärna tomater och finhacka jalapeno. Skala och finhacka rödlök och skölj och finhacka persilja. Blanda samman i en skål och pressa i limesaft. Smaka av med salt.
Avokadoröra: Mosa avokadon med gaffel och smaksätt med lime, salt och 2-3 droppar tabasco.
Tillbehör: Stek tortillabröden hastigt i en torr stekpanna. Låt svalna lite.
Bred på lite avokadoröra, lägg på pulled beef och toppa med klickar av Crème Bonjour, picklad rödlök och salsa fresca.
Vik ihop och servera med lite limeklyftor och extra jalapeno.
Vi vill ge dig de absolut bästa recepten för just den färdigplanerade matkasse som du har valt. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida. Vi anpassar råvaror och smaker utifrån varje enskild matkasse.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Färskost Jalapeño 15% 150g Arla
1 Wok Kött Strimlat Av Nöt EKO/KRAV Myrö Gård