Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
5 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Mozzarellaost | |
0,5 st | Grönsaksbuljong | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Vanliga Tomater | |
2 dl | Mellanmjölk | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
300 g | Falukorv | |
1 st | Rödlök |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och klyfta rödlöken tunt. Skala och finhacka vitlök. Skär korven i tunna slantar. Skölj och skär tomaten i tunna skivor. Hetta upp en stekpanna med olja och stek löken och korven tills korven fått fin färg.
Vispa ihop ägg, mjölk och grönsaksbuljong. Slå äggsmeten över korvfräset i pannan och låt steka på medelvärme ca 10 min. Peppra efter smak.
Fördela tomatskivorna jämt över frittatan och strö över riven mozzarellaost. Sätt in i ugnen i ca 10 min till osten fått fin gyllenbrun färg.
Foto och Styling: Anna Winer
Bild:
Anna Winér
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo