Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
1 msk | Vinäger | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Romansallat | |
150 g | Majskorn | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
Pasta | ||
400 g | Strozzapreti | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
150 g | Pesto Grön | |
1 msk | Olivolja | |
400 g | Grillkorv | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Pasta: Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skiva korven och stek den i lite olja i en varm panna. Tillsätt peston och crème fraiche och låt det koka in. Sila av pastan och blanda med korvsåsen. Smaka av med salt och peppar.
Sallad: Skölj och strimla sockerärtor och sallad. Sila av majsen. Blanda i en skål och tillsätt lite olja och vinäger eller lägg upp i skålar var för sig.
Servera pestopastan tillsammans med grönsakerna.
Bild:
Andreas Engvall
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria