Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
1 msk | Olivolja | |
200 g | Halloumi | |
0,3 st | Kyckling Hel | |
1 st | Granatäpple | |
3 dl | Matvete | |
Dressing | ||
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 msk | Vatten | |
1 st | Citron | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning |
Dressing: Blanda samman matyoghurt, citronskal, 1 msk citronsaft, hackad persilja, salt och låt stå. Späd ev med någon matsked vatten till en lagom rinnig konsistens.
Sallad: Koka 4 portioner matvete enligt förpackningen och blanda ner den sparade kycklingen och rotfrukterna (från dagen innan) medan matvetet ännu är varmt och lägg upp matvetet på ett fat.
Skär halloumin i kuber och stek på medelhög värme i lite olja tills den är krispig.
Toppa matvetesalladen med den nystekta halloumin och granatäpplekärnor och skeda över dressingen.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt