Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
2 st | Avokado | |
200 g | Tacochips | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Flytande Smör | |
400 g | Sötpotatis | |
2 st | Chilipeppar Röd | |
7 dl | Vatten | |
1 st | Lime | |
2 st | Gul lök | |
380 g | Vita Bönor Stora | |
3 msk | Grönsaksfond | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde |
Skala potatis, lök och vitlök. Skär i bitar. Kärna ur och skiva chilin. Fräs lök och vitlök i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt potatis, chili, fond, vatten och grädde. Låt soppan koka ca 15 min. Mixa den grovt. Spola bönorna i kallt vatten. Rör ner bönor, limeskal och -saft. Servera med tillbehören.
1 Smör- & Rapsolja Flytande 80% 500ml Arla
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste