Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Vispgrädde | |
8 st | Kinderägg | |
100 g | Chokladkaka Vit | |
1 st | Ägg | |
2 dl | Curd |
Skär av översta delen av chokladäggen och ta ut leksakerna ur äggen. Alternativt halvera chokladäggen och ta ut leksakerna.
Smält vit choklad i ett vattenbad och låt chokladen svalna en aning.
Vispa grädden fast i en bunke.
Vispa upp ägget i en annan bunke. Tillsätt den smälta chokladen under fortsatt vispning. Vänd försiktigt ner grädden, lite i taget.
Fyll chokladäggen med vit chokladmousse med hjälp av en sprits.
Låt chokladäggen stå kallt i kylen i minst 5 tim, men gärna över natten.
Vid servering: Gröp ur ett litet hål ur chokladmoussen och fyll hålet med passionsfruktscurd. Klart att servera!
Bild:
Nurlan Emir