Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dressing | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
| 0,5 tsk | Honung Flytande | |
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
| 3 msk | Olivolja | |
| Sallad | ||
| 0,5 st | Gurka | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 0,5 st | Romansallat | |
| 200 g | Tonfisk i Vatten | |
| 4 st | Ägg | |
| 240 g | Svarta oliver utan kärnor | |
| 300 g | Potatis Fast | |
Sallad: Skölj potatisen. Skär den i bitar och koka i saltat vatten.
Koka äggen mjuka med lös gula. Ca 4-5 min. Skala dem sedan och halvera varje ägg.
Skölj och halvera tomaterna och skölj och skiva gurkan i halvmånar. Skölj och strimla salladen och sila av vattnet från oliverna.
Dressing: Blanda samman alla ingredienser till dressingen och smaka av med lite salt och peppar.
Sallad: Blanda alla salladsingredienser med den kokta potatisen och dressingen. Toppa med ägghalvor och tonfisk.
Näringsvärde: 423 kcal, 22 g protein, 28 g fett, 19 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

85,00 kr /kg

111,80 kr /kg

121,94 kr /kg

166,25 kr /kg

4,20 kr /st

240,91 kr /kg

24,39 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

153,26 kr /kg

111,90 kr /kg

187,80 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l