Gå vidare till huvudinnehåll
Ugnspannkaka med keso

Ugnspannkaka med keso

45 minEnkelt
68,90 kr
4 portioner 11,23 kr per portion
Ett gott och lite nyttigare pannkaksrecept

2 krmSalt
6 mskVetemjöl
4 stÄgg
500 gCottage cheese Naturell
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 225 grader. Häll keson i en bunke och mosa sönder den med en gaffel.

2

Vispa ner mjölet, äggen och saltet i keson.

3

Häll över smeten i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 30 min.

4

Kontrollera att pannkakan stelnat, annars låt den stå kvar ett par minuter till i ugnen. När pannkakan är klar, ta fram den och låt den stå och svalna ett par minuter innan den serveras.

Servera med sylt eller färska bär, och kanske någon valfri grönsak eller sallad.

Bild:

Mathem Tove