Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Parmesanost | |
1 kg | Potatis Fast | |
600 g | Ryggbiff | |
2 msk | Smör | |
2 msk | Pasta Basilico Krydda | |
1 tsk | Salt | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
200 g | Körsbärstomater | |
1 st | Citron | |
1 dl | Olivolja | |
1 msk | Triple Pepper | |
4 klyfta | Vitlök | |
3 dl | Mellanmjölk |
Tillagning av potatispuré:
Mosa den kokta potatisen med en slev eller gaffel. Blanda mjölk i en kastrull med olja, smör och salt. Värm mjölkblandningen, blanda ner den i potatisen och avsluta med att tillsätta Pasta Basilico.
Tillagning av pepparbiff:
Häll ut Triple Pepper på ett litet fat. Rulla kanterna på varje köttskiva i pepparblandningen och salta.
Värm olja i en stekpanna, bryn köttet på medelstark värme ca 2-3 minuter per sida. Lägg köttet att vila på ett varmt serveringsfat.
Häll olja, vitlök, tomater och citronjuice i stekpannan och låt det koka ihop. Lägg tomatblandningen på köttet, toppa med persilja och servera.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt