Gå vidare till huvudinnehåll
Chokladdoppade Halloweenklubbor
Kerstin Eriksson

Chokladdoppade Halloweenklubbor

5 minEnkelt
59,90 kr
4 portioner 7,49 kr per portion
Läskigt goda ätbara monster till Halloween! Ananas och choklad är en smarrig kombo, varför inte servera roliga ananasklubbor som fika eller efterrätt? Tips! Till ögon kan du använda färdiga godisögon, bitar av pingvinstänger eller ex minimarshmallows eller strössel. Vi använde vanliga glasspinnar för detta recept.

200 gChokladkaka Ljus
1 stAnanas Färsk
Instruktioner
1

Skala och skär ananasen i ringar, stansa eller skär ur mittendelen. Skär ett snitt på kanten av varje ring och sätt in glasspinnen.

2

Lägg skivorna på en bricka eller skärbräda och låt stå i frysen så de håller sig fräscha.

3

Smält chokladen försiktigt på låg värme eller över ett vattenbad. Skär färdigt ögon av godisstången eller halvera minimarshmallows.

4

Ta ut ananasringarna från frysen och ringla över den smälta chokladen.

5

Toppa ananasringarna med godisögon och låt stelna i frysen eller kylen.

Bild:

Kerstin Eriksson