Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
2 dl | Växtbaserad Visp | |
2 dl | Hallonsylt | |
Pannkakor | ||
2,5 dl | Vetemjöl | |
25 g | Margarin Mjölkfritt | |
1,5 dl | Mineralvatten | |
3 st | Ägg | |
0,5 tsk | Salt | |
4 dl | Havredryck Naturell | |
1 msk | Vaniljsocker |
Pannkakor: Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke. Vispa ner havredrycken lite i taget och vispa ordentligt så att smeten inte klumpar sig.
Tillsätt ett ägg i taget i smeten och låt smeten vila i ca 20 min i kylen.
Tillbehör: Vispa upp havregrädden i en vid skål, förvara sedan i kylen till servering.
Pannkakor: Vispa ner det kalla mineralvattnet i pannkakssmeten.
Stek pannkakorna i en klick mjölkfritt margarin.
Servera pannkakorna med den uppvispade havregrädden och hallonsylt.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 iKaffe Barista Edition Havredryck 3% 1L Oatly