Gå vidare till huvudinnehåll
Rosmarinkyckling med potatisgratäng
Mari Bergman

Rosmarinkyckling med potatisgratäng

30 minEnkelt
146,90 kr
4 portioner 36,73 kr per portion
Rosmarinkyckling med färdig potatisgratäng, det kan man kalla lyxig snabbmat! Denna rätt lagar du till på nolltid och kommer garanterat att göra succé.

Tomatsallad
1 krmSalt
2 tskOlivolja
0,5 tskBasilika - torkad
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskBalsamvinäger
250 gKörsbärstomater
Kyckling
1 mskOlivolja
1 mskSmör
1 krmSalt
600 gKyckling Minutfilé
1 tskRosmarin - torkad
1 krmSvartpeppar Malen
Potatisgratäng
800 gPotatisgratäng
Instruktioner
1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Tillaga potatisgratängen enligt anvisning på förpackningen.

3

Tomatsallad: Skölj och halvera tomaterna och lägg i en skål. Tillsätt olja, balsamvinäger och basilika. Smaka av med lite salt och peppar.

4

Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med rosmarin, salt och peppar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och bryn filéerna ca 3 min på båda sidor på medelhög värme. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan.

5

Servera kycklingen tillsammans med potatisgratäng och tomatsallad.

Bild:

Sanna Livijn Wexell