Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 msk | Tamarisoja | |
360 g | Vegetarisk Färs | |
25 g | Färsk ingefära | |
100 g | Rispapper | |
2 st | Salladslök | |
1 msk | Rapsolja | |
4 st | Ägg | |
Topping | ||
0,5 st | Koriander - färsk | |
2 msk | Sriracha | |
1 dl | Majonnäs |
Stek färsen i lite olja tills den fått fin färg och är krispig. Riv ner ingefära och ringla över tamari.
Strimla vårlöken/salladslöken.
Lägg ett rispapper i en torr stekpanna på medelvärme i 15 sekunder. Knäck ett ägg på rispappret och vispa ut så att hela pappret täcks.
Strö ut 1/4 av färsen, strö över vårlöken. Låt steka tills ägget har stelnat. Lägg över på en tallrik.
Ringla över majonnäs och sriracha. Garnera med koriander.