Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
450 g | Vita Bönor Stora | |
100 g | Mynta - färsk, (1 dl) | |
10 st | Kalamataoliver | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Gurka | |
180 g | Romansallat | |
1 krm | Salt | |
280 g | Vegetarisk kebab | |
3 st | Salladslök | |
4 msk | Vitvinsvinäger | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Blanda vitlök, vinäger och 5 msk olivolja i en skål. Koka bönorna, skölj dem i kallt vatten. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek kebaben i 8-9 minuter. Blanda grönsaker, feta, oliver, mynta och dressing i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
Servera salladen och bullarna med krispigt (turkiskt) bröd.
84,78 kr /kg
219,50 kr /kg
153,39 kr /kg
199,09 kr /kg
143,00 kr /l
70,19 kr /kg
110,83 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
174,36 kr /kg
159,60 kr /kg
138,00 kr /l
163,33 kr /kg
33,95 kr