Gå vidare till huvudinnehåll
Grönsallad med kebab och fetaost
Hemmakock

Grönsallad med kebab och fetaost

30 minEnkelt
289,60 kr
4 portioner45,51 kr per portion
Grönsallad med kebab och fetaost

450 gVita Bönor Stora
100 gMynta - färsk, (1 dl)
10 stKalamataoliver
1 klyftaVitlök Vanlig
1 mskOlivolja
1 stGurka
180 gRomansallat
1 krmSalt Fint
280 gVegetarisk kebab
3 stSalladslök
4 mskVitvinsvinäger
150 gFetaost
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Blanda vitlök, vinäger och 5 msk olivolja i en skål. Koka bönorna, skölj dem i kallt vatten. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek kebaben i 8-9 minuter. Blanda grönsaker, feta, oliver, mynta och dressing i en skål. Smaksätt med salt och peppar.

Servera salladen och bullarna med krispigt (turkiskt) bröd.