Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
450 g | Vita Bönor Stora | |
100 g | Mynta - färsk, (1 dl) | |
10 st | Kalamataoliver | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Gurka | |
180 g | Romansallat | |
1 krm | Salt | |
280 g | Vegetarisk kebab | |
3 st | Salladslök | |
4 msk | Vitvinsvinäger | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Blanda vitlök, vinäger och 5 msk olivolja i en skål. Koka bönorna, skölj dem i kallt vatten. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek kebaben i 8-9 minuter. Blanda grönsaker, feta, oliver, mynta och dressing i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
Servera salladen och bullarna med krispigt (turkiskt) bröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria