Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
1 tsk | Dijonsenap | |
1 msk | Olivolja | |
Köp hem | ||
3 dl | Vispgrädde | |
3 msk | Tomatpuré | |
340 g | Basmatiris, (4 dl) | |
600 g | Falukorv | |
1 st | Gul lök |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär korven i stavar. Skala och finhacka lök.
Hetta upp en stekpanna med olja och bryn korv och lök så att korven får lite färg. Tillsätt timjan och tomatpuré och bryn ytterligare några minuter.
Tillsätt grädde och dijonsenap och låt stroganoffen puttra i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera stroganoffen med ris och gärna en sallad vid sidan av.
Bild:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko