Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Spiskummin | |
1 tsk | Salt | |
1 msk | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
1 st | Granatäpple | |
4 dl | Couscous | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
500 g | Lammfärs | |
1 st | Mynta - färsk |
Blanda lammfärsen i en bunke med salt, spiskummin, svartpeppar och 0.5 kruka finhackad mynta. Blanda väl och forma köttbullar med vattensköljda händer.
Hetta upp rapsolja i en stekpanna och bryn köttbullarna runt om så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Tillsätt tikka masalasåsen och vatten och låt köttbullarna sjuda i såsen i ca 10 min.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Pilla ur granatäppelkärnor och finhacka resten av myntan.
Lägg upp couscousen på ett fat. Strö över granatäppelkärnorna och myntan och servera till köttbullarna.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant