Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Spiskummin | |
1 tsk | Salt | |
1 msk | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
1 st | Granatäpple | |
4 dl | Couscous | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
500 g | Lammfärs | |
1 st | Mynta - färsk |
Blanda lammfärsen i en bunke med salt, spiskummin, svartpeppar och 0.5 kruka finhackad mynta. Blanda väl och forma köttbullar med vattensköljda händer.
Hetta upp rapsolja i en stekpanna och bryn köttbullarna runt om så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Tillsätt tikka masalasåsen och vatten och låt köttbullarna sjuda i såsen i ca 10 min.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Pilla ur granatäppelkärnor och finhacka resten av myntan.
Lägg upp couscousen på ett fat. Strö över granatäppelkärnorna och myntan och servera till köttbullarna.
924,24 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
36,11 kr /l
485,00 kr /kg
117,30 kr /kg
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
51,90 kr /kg
60,31 kr /kg
219,88 kr /kg
219,50 kr /kg