Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Köp hem | ||
250 g | Ricottaost | |
100 g | Riven Ost | |
400 g | Pastasås Basilika | |
65 g | Färsk bladspenat | |
500 g | Potatisgnocchi |
Värm ugnen till 200 grader.
Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen.
Mixa samman pastasås och ricottaost i en blender eller med hjälp av en stavmixer. Krydda med lite salt och peppar.
Skala och finhacka vitlöken. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och fräs vitlök och spenat så att de mjuknar. Tillsätt den kokta gnocchin och stek hastigt så att gnocchin får lite stekyta. Tillsätt ricottasåsen och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i 20 min.
Servera gärna gnocchigratängen med en god sallad vid sidan av.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Riven Ost Texmex 29% 150g Arla
1 Pastasås Basilika 400g Barilla
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1