Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Färskost Naturell | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 st | Citron - Eko | |
3 msk | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Gräslök - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 st | Rödlök | |
1 msk | Olivolja | |
2 msk | Majonnäs | |
1 000 g | Frysta räkor | |
10 skiva | Surdegsbröd | |
1 st | Dill - färsk |
Tina och skala räkorna i god tid.
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche, färskost och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 msk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Skär brödet i mindre skivor. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i olja i en varm stekpanna.
Lägg 2 msk skagenröra på varje brödskiva och toppa med finhackad gräslök.
Bild:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt