Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pannacottan | ||
2 g | Gelatinblad | |
1 st | Lime | |
3 msk | Strösocker | |
200 g | Vit Blockchoklad | |
6 dl | Vispgrädde | |
Garnering | ||
0,5 st | Mynta - färsk | |
100 g | Bondkakor | |
Jordgubbar | ||
400 g | Jordgubbar | |
2 st | Lime |
Koka upp grädde och socker. Tillsätt hackad choklad, saft och skal från limen samt de urkramade glatinbladen (2 blad till en sats) när smeten svalnat något. Häll smeten i en form och låt den stelna i kylen. Skär jordgubbarna i oregelbundna itar och blanda med skalet från limen. Plocka myntbladen och grovhacka kakorna. Toppa pannacottan med jordgubbar, myntan och kaksmulorna.
Bild:
Magnus Skoglöf
2 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket