Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Gorgonzola | |
1 msk | Balsamvinäger | |
2 dl | Riven Gratängost | |
1 st | Bacon Skivat | |
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 st | Broccoli | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
1 msk | Japansk soja | |
100 g | Färska champinjoner |
Bryn fläskfilén, stek baconet. Lägg i ugnsfast form. Smula gorgonzola i pannan, tillsätt creme fraiche, soya och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Skiva champinjonerna och lägg över fläskfilén. Häll röran överst. Strö över riven ost. Grädda i ugn 5-10 min i 225 grader.
Servera med broccoli (kan bytas mot något annat).
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta