Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Jasminris | |
20 g | Purjolök | |
0,75 tsk | Curry | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Sambal Oelek | |
0,75 msk | Majsstärkelse | |
3 dl | Vispgrädde | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
40 g | Paprikamix | |
0,75 tsk | Tomatpuré | |
60 g | Frukt till Smoothie | |
1 msk | Kycklingfond | |
200 g | Kycklinginnerfile Fryst | |
40 g | Broccoli Fryst |
Lägg kycklinginnerfilé i ett bleck.
Dela paprikan i mindre bitar och skiva purjolök. Fördela paprika och purjolök över kycklingen i ett bleck.
Vispa ihop vispgrädde, berikad majsvälling, tinad mangopuré, kycklingbuljong, tomatpuré, curry, sambal oelek samt majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar.
Häll gräddblandningen över kycklingen och avsluta med broccolin.
Sätt i Varmluft/ugn på 160 grader i cirka 20 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste