Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Övrig fisk | |
1 msk | Balsamvinäger | |
1 st | Bakplåtspapper | |
1 st | Persilja - färsk | |
2 st | Schalottenlök | |
1 st | Dill - färsk | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 tsk | Salt | |
900 g | Mandelpotatis | |
4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 st | Fransk dragon | |
2 st | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka potatisen i ca 10 minuter så den inte är riktigt färdiga.
Sätt ugnen på 225 grader.
Gör paket av två bakplåtspapper och lägg i en fiskfilé av <a href="https://www.mathem.se/varor/ovrig-fisk/file-av-rodstrimma-fryst-ca-250g-gardsfisk">rödstrimma</a> i varje paket som du saltat och pepprat. Fördela potatisen lika mellan paketen och lägg i ordentligt med persilja, dill, dragon, en krossad vitlöksklyfta och skivor av citron. Skär kryss i tomaterna, skala och hacka löken och lägg i.
Ringla över lite balsamvinäger.
Sätt paketen i ugnen på en plåt i ca 20-30 minuter.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria