Gå vidare till huvudinnehåll
Fisk med paprika och oliver

Fisk med paprika och oliver

1 tEnkelt
330,93 kr
4 portioner 38,45 kr per portion
Fisk med paprika och oliver

2 mskPersilja - färsk
500 gKoljafile
1 stGul Paprika
1 stCitron
145 gKalamataoliver
1 stGul lök
1 dlOlivolja
1 stRöd Paprika
1 klyftaVitlök
1 mskTorkad oregano
1 krmSvartpeppar Malen
1 dlMatlagningsvin Vitt
1 stOrange Paprika
2 stVanliga Tomater
1 krmSalt
Instruktioner
1

Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och de hackade tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.

Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, hackad persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.