Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 g | Rapsolja | |
100 g | Gul lök | |
40 g | Bacon Skivat | |
200 g | Pärllök | |
300 g | Kycklingfile | |
600 g | Potatiskroketter | |
2 dl | Äppelcidervinäger | |
2 msk | Persilja | |
200 g | Baguette | |
300 g | Äpple Royal Gala | |
200 g | Morötter |
Tärna löken, kärna, skala och skiva äpplen. Lägg gullöken i en lättsmord ugnsform, lägg på skivat äpple, kycklingbröst, strimlat bacon och häll på cidervinäger. Ställ in anrättningen i 225 grader varm ugn tillsammans med kroketter i en annan form under ca 20-25 minuter. Koka pärllök och morötter al dente. Strö över hackad persilja. Servera med bröd.
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1