Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskgratäng med ost och örter
Mia Troberg

Fiskgratäng med ost och örter

45 minEnkelt
302,65 kr
4 portioner 60,03 kr per portion
Enkel och smarrig gratäng som även passar dig som följer LCHF-metoden.

3 dlVispgrädde
1 krmSalt
2 mskFiskfond
100 gRiven Gratängost
600 gTorskfilé
1 mskTorkad oregano
1 stBasilika - färsk
1 krmSvartpeppar Malen
200 gKörsbärstomater
Tillbehör
70 gFärsk bladspenat
0,5 stGurka
100 gBroccoli Färsk
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop grädden, fonden och riven ost och krydda med salt, peppar, oregano och lite riven basilika.

2

Lägg fisken i en smord ugnsfast form och häll över gräddblandningen. Skär tomaterna i två delar och lägg ovanpå. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.

3

Servera fisken med blomkålsmos eller en sallad.

4

Näringsvärde:Energi (kcal) 449, Protein (g) 35, Fett (g) 31, Kolhydrater (g) 5

Bild:

Linnea Swärd