Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Fiskfond | |
100 g | Riven Gratängost | |
600 g | Torskfilé | |
1 msk | Torkad oregano | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Körsbärstomater | |
Tillbehör | ||
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 st | Gurka | |
100 g | Broccoli Färsk |
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop grädden, fonden och riven ost och krydda med salt, peppar, oregano och lite riven basilika.
Lägg fisken i en smord ugnsfast form och häll över gräddblandningen. Skär tomaterna i två delar och lägg ovanpå. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.
Servera fisken med blomkålsmos eller en sallad.
Näringsvärde:Energi (kcal) 449, Protein (g) 35, Fett (g) 31, Kolhydrater (g) 5
Bild:
Linnea Swärd
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1