Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Sugarsnaps | |
100 g | Parmesanost | |
1 msk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 kg | Färskpotatis | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
1 st | Gräslök - färsk |
Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Finriv parmesanosten, finhacka gräslöken och strimla sugarsnapsen.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna en aning. Halvera lite större potatisar och lägg potatisen i en skål. Tillsätt riven ost, gräslök, sugarsnaps, 2 msk olivolja och vit balsamvinäger. Blanda om och smaka av med salt och peppar.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt