Gå vidare till huvudinnehåll
Parmesanslungad potatis
Mari Bergman

Parmesanslungad potatis

30 minEnkelt
207,70 kr
4 portioner 31,36 kr per portion
Ljuvlig färskpotatis som slungas med riven parmesanost och gräslök. Passar perfekt att servera till både fisk, kyckling, kött och vegetariskt.

150 gSugarsnaps
100 gParmesanost
1 mskVit balsamvinäger
1 krmSvartpeppar
1 kgFärskpotatis
1 krmSalt
2 mskOlivolja
1 stGräslök - färsk
Instruktioner
1

Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.

2

Finriv parmesanosten, finhacka gräslöken och strimla sugarsnapsen.

3

Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna en aning. Halvera lite större potatisar och lägg potatisen i en skål. Tillsätt riven ost, gräslök, sugarsnaps, 2 msk olivolja och vit balsamvinäger. Blanda om och smaka av med salt och peppar.