Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Bakpulver | |
2 msk | Sirap Agave | |
1 tsk | Vaniljpulver | |
1 st | Banan | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
2 dl | Havredryck Naturell | |
1 msk | Kokossocker | |
1 st | Äpplen | |
5 dl | Havregryn Glutenfri | |
2 krm | Salt | |
1 tsk | Kanel |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Tillsätt havremjölk, agavesirap, 100 gram skalat och fintärnat äpple, 100 gram fintärnad banan och hackad choklad. Blanda väl med hjälp av en sked.
Fördela smeten i 12 muffinsformar. Använd gärna en muffinsplåt om du har.
Grädda i ca 20 minuter.
Bild:
Cornelia Schmidt
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt